zondag 6 januari 2013

Appelboom geplant, huisje verhuisd

Voorlopig weer de laatste dag waarin ik in de tuin bezig kon zijn. De kerstvakantie is weer afgelopen en vanaf morgen geen vrij leven meer met veel tuinirren. De afgelopen dagen waren wel een toegift. Niet verwacht dat in deze tijd de grond niet bevroren zou zijn. Mooi zacht en windstil weer, geen regen, zelfs af en toe een zonnetje.


We zijn met z'n allen de afgelopen dagen bezig geweest. Veel planten en fruitbomen zijn verplaatst. Vrijdagmiddag hebben we zelfs in zijn geheel een tuinhuisje verplaatst. Op een steekwagentje, welke gelukkig geen kans kreeg met zijn wieltjes weg te zakken in de grond. We hebben met z'n vieren het huisje vrij snel verplaatst.


Het resultaat.

Links op de achtergrond in zeeblauw, onze eerste van de twee vorige tuinen.
Zaterdagmorgen met de nieuwe tuinder op de tuin geweest. De zaaibedden zijn bijna leeg, op nog enkele boerenkool planten na. Hij is dan ook direct begonnen met spitten.
Het huisje staat nog bomvol. Het zijn de spullen die tot voor kort nog in onze beide tuinhuisjes stond. Dit moet nog over, maar eerst een nieuwe regenpijp op het nieuwe huisje voor de regenton. Het water is vanaf maart, als het niet te koud is voor de kippen. Die zijn er na de winter weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten